Baltic sea circle

Baltic Sea Circle rally – Winter Edition

19 februari – 06 maart 2022

Sponsoring

Wij zijn op zoek naar sponsors om deze missie mede mogelijk te maken. Naast doneren voor IJM en Movember is het ook mogelijk om team ICEROADMEN te sponsoren.

Met sponsoring kun je je bedrijf verbinden aan ICEROADMEN en onze missie. Waarmee je direct Movember en IJM steunt in hun werk.

Sponsoring kan in de vorm van een financiele bijdrage of door het ter beschikking stellen van materiaal. Zoals pool-kleding, slaapzakken (-30), sneeuw-zonnebrillen, thermo-kleding. En ook om de auto te prepareren voor deze barre tocht hebben we nog een lijst met wensen: Nachtverlichting, standkachel, motorverwarming, lier, banden (spikes), onderhoud, brandstofsysteem-revisie, dubbel accu-pakket, smeermiddelen, reserve-onderdelen.

Met je sponsoring krijg je ook iets terug. Je vergroot je (online en offline) zichtbaarheid en naamsbekendheid. Je creeërt goodwill door goed te doen en je imago te versterken. Wij en de organisatie van de rally, Superlative Adventure Club hebben een groot netwerk en je bereikt een enorme doelgroep binnen ons netwerk. Daarnaast heb je de mogelijkheid je bereik te vergroten door onze social media content binnen te eigen netwerk te verspreiden. En tenslotte is het voor jou en je personeel dikke fun om je gesponsorde team tijdens de rally te volgen en daar (online) bereik mee te creeëren.

Wij hebben een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld voor elk budget. Heb je zelf een idee hoe je je bedrijf aan onze missie wilt verbinden, laat het ons weten via contact@iceroadmen.nl wij staan open voor leuke initiatieven en briljante ideeën.

Onze pakketten

BRONZE

 • Logo op de website
 • Backlink
 • Korte Pitch
 • Vermelding Aftermovie
 • Social media content
     

€ 100

SILVER

 • Logo op de website
 • Backlink
 • Korte Pitch
 • Vermelding Aftermovie
 • Social media content
 • Kleine sticker op de auto
   

 € 250

GOLD

 • Logo op de website
 • Backlink
 • Korte Pitch
 • Vermelding Aftermovie
 • Social media content
 • Sticker op de auto
 • Blog artikel
 • Foto auto voor pand sponsor

€ 500

Onze sponsors

OptimaData

sponsor

OptimaData is een full-service, multi-platform database dienstverlener. gespecialiseerd in open source database management systemen. Wij leveren alle diensten rondom databasemanagement zoals database beheer, consultancy, automation, (cloud) migratie, managed services, remote DBA, training en staffing.

Schildersbedrijf Blokhuis

sponsor

Wij werken met veel plezier en passie. Hoofdzakelijk in Bunschoten-Spakenburg en omgeving, maar een schilderklus is voor ons nooit te ver weg. Wij schilderen graag voor u! Uw keuze voor Schildersbedrijf Blokhuis is een keuze voor vakwerk. Wij dragen niet voor niets de slogan: Als schilderwerk vakwerk moet zijn!

Haan Textieldiensten

sponsor

Haan Textieldiensten is uw partner in linnengoed, bedrijfskleding, toilet- en vloerhygiëne en specialistische reiniging (wassen en stomen).

Diesel Buchli

sponsor

  Dé brandstofsysteemspecialist van Nederland & België. Personenauto’s, bedrijfswagens en trucks, landbouwvoertuigen, industrietoepassingen en kleine scheepvaartmotoren zijn bij ons in goede handen. Onze vakmensen koppelen kennis, apparatuur en informatie zodat dit op de best mogelijke manier kan worden ingezet.

GT-Reclame

sponsor

Wilt u werk maken van uw reclamevoering? GT Reclame is uw partner voor Binnen- & Buitenreclame, Voertuig- & Materieelreclame en Presentatie- & Promotiesystemen. Met onze duurzame reclamedragers laat u een onvergetelijke indruk achter.

De Internetzaak

sponsor

De Internetzaak is een creatief internet- en reclamebureau. Wij helpen bedrijven het beste te halen uit de online mogelijkheden. Transparant, duidelijk en vooral veel online ervaring, dat is wie wij zijn. Wij helpen bedrijven het beste te halen uit de oneindige online mogelijkheden.

Transportbedrijf GL de Haan

sponsor

Gespecialiseerd in machinetransport en -verhuizingen, exceptioneel transport, bouwtransport, rail/infra transport en heftrucktransport. Logistieke uitdagingen waarbij het aankomt op paardenkrachten, tonmeters, laadruimte én – dat vooral – inzicht en vakmanschap.

Flex.IP Consulting

sponsor

Flex.IP Consulting is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en monitoren van grootschalige state of the art netwerk infrastructuur.

Vlastuin autos

sponsor

Krik uw rijplezier op! Een auto kopen of een auto leasen? Zoekt u specifieke auto-onderdelen? Autoschade en in de buurt van Renswoude of Scherpenzeel? Wees dan gerust! Vlastuin Auto is er. Ook voor u.

HCN Hypotheek Advies

sponsor

De eerste stap naar je nieuwe woning. Wij begeleiden het gehele proces van de aankoop van de woning tot en met het tekenen van de akte bij de notaris. Gratis een berekening laten maken van het maximale leenbedrag. Hierdoor weet je wat je kunt bieden op een woning. Onze kernwaarden: Onafhankelijk, eerlijk, betrouwbaar.