Baltic sea circle

Baltic Sea Circle rally – Winter Edition

19 februari – 06 maart 2022

ONZE GOEDE DOELEN

Wij hebben gekozen om met onze Raise 4 Freedom 2 goede doelen te steunen. Alle donaties gaan rechtstreeks naar deze goede doelen. De voorbereidingen, het prepareren van de auto, de reis en het verblijf betalen wij zelf. Wij hebben als doel om minimaal € 1.500 op te halen voor deze 2 goede doelen. Je kan deelgenoot zijn door ons te helpen dit doel te bereiken. Doneer! En volg ons tijdens de reis live als wij de kou in gaan voor het goede doel!

 

Movember

De organisatie van de Baltic Sea Circle Rally Winter 2021, de Superlative AdventureClub heeft zich verbonden aan Movember. Uit respect voor onze organisator willen ook wij geld inzamelen voor Movember met onze Raise 4 Freedom. Movember zet zich in voor de mentale en fysieke gezondheid van mannen. onderzoek naar prostaatkanker, teelbalkanker en preventie van zelfmoord. Wij kunnen als gezonde kerels dit “mannenavontuur” beleven en daarmee andere mannen helpen met hun mentale en fysieke gezondheid. In de blogs zullen we regelmatig wat meer delen over Movember en de specifieke onderwerpen in hun werk. Lees hier meer op de website van Movember.

 

IJM

International Justice Mission zet zich in tegen slavernij. Dagelijks worden meisjes, jongens, vrouwen en mannen misbruikt, geslagen, uitgebuit en verkocht. IJM bevrijd slachtoffers van slaverij en andere vormen van geweld. Wereldwijd zijn er vandaag de dag nog 40 miljoen slaven. IJM is s’werelds grootste organisatie in de strijd tegen slavernij. Zij hebben een sterke visie en krachtige, concrete aanpak om mensen te bevrijden. Met onze “Raise 4 Freedom” willen wij geld inzamelen om het werk van IJM mede mogelijk te maken. In onze blogs zullen we regelmatig enkele thema’s van IJM belichten. Lees hier meer op de website van IJM.

 

Sponsoring

Wil je meer doen dan een donatie? Of je bedrijf verbinden aan dit avontuur? Het is ook mogelijk om ons te sponsoren! We hebben een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld, van backlink (goed voor je website SEO), social media content tot zelfs een sticker op de auto. Met je sponsoring help je ons doel te bereiken en ben je zichtbaar verbonden aan dit project. Heb je zelf een goed idee hoe je wilt sponsoren? Laat het ons weten, we staan open voor mooie plannen en ideeen!

Onze pakketten

BRONZE

 • Logo op de website
 • Backlink
 • Korte Pitch
 • Vermelding Aftermovie
 • Social media content
     

€ 100

SILVER

 • Logo op de website
 • Backlink
 • Korte Pitch
 • Vermelding Aftermovie
 • Social media content
 • Kleine sticker op de auto
   

 € 250

GOLD

 • Logo op de website
 • Backlink
 • Korte Pitch
 • Vermelding Aftermovie
 • Social media content
 • Sticker op de auto
 • Blog artikel
 • Foto auto voor pand sponsor

€ 500

Onze sponsors

OptimaData

sponsor

OptimaData is een full-service, multi-platform database dienstverlener. gespecialiseerd in open source database management systemen. Wij leveren alle diensten rondom databasemanagement zoals database beheer, consultancy, automation, (cloud) migratie, managed services, remote DBA, training en staffing.

Schildersbedrijf Blokhuis

sponsor

Wij werken met veel plezier en passie. Hoofdzakelijk in Bunschoten-Spakenburg en omgeving, maar een schilderklus is voor ons nooit te ver weg. Wij schilderen graag voor u! Uw keuze voor Schildersbedrijf Blokhuis is een keuze voor vakwerk. Wij dragen niet voor niets de slogan: Als schilderwerk vakwerk moet zijn!

Haan Textieldiensten

sponsor

Haan Textieldiensten is uw partner in linnengoed, bedrijfskleding, toilet- en vloerhygiëne en specialistische reiniging (wassen en stomen).

Diesel Buchli

sponsor

  Dé brandstofsysteemspecialist van Nederland & België. Personenauto’s, bedrijfswagens en trucks, landbouwvoertuigen, industrietoepassingen en kleine scheepvaartmotoren zijn bij ons in goede handen. Onze vakmensen koppelen kennis, apparatuur en informatie zodat dit op de best mogelijke manier kan worden ingezet.

GT-Reclame

sponsor

Wilt u werk maken van uw reclamevoering? GT Reclame is uw partner voor Binnen- & Buitenreclame, Voertuig- & Materieelreclame en Presentatie- & Promotiesystemen. Met onze duurzame reclamedragers laat u een onvergetelijke indruk achter.

De Internetzaak

sponsor

De Internetzaak is een creatief internet- en reclamebureau. Wij helpen bedrijven het beste te halen uit de online mogelijkheden. Transparant, duidelijk en vooral veel online ervaring, dat is wie wij zijn. Wij helpen bedrijven het beste te halen uit de oneindige online mogelijkheden.

Transportbedrijf GL de Haan

sponsor

Gespecialiseerd in machinetransport en -verhuizingen, exceptioneel transport, bouwtransport, rail/infra transport en heftrucktransport. Logistieke uitdagingen waarbij het aankomt op paardenkrachten, tonmeters, laadruimte én – dat vooral – inzicht en vakmanschap.

Flex.IP Consulting

sponsor

Flex.IP Consulting is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en monitoren van grootschalige state of the art netwerk infrastructuur.

Vlastuin autos

sponsor

Krik uw rijplezier op! Een auto kopen of een auto leasen? Zoekt u specifieke auto-onderdelen? Autoschade en in de buurt van Renswoude of Scherpenzeel? Wees dan gerust! Vlastuin Auto is er. Ook voor u.

HCN Hypotheek Advies

sponsor

De eerste stap naar je nieuwe woning. Wij begeleiden het gehele proces van de aankoop van de woning tot en met het tekenen van de akte bij de notaris. Gratis een berekening laten maken van het maximale leenbedrag. Hierdoor weet je wat je kunt bieden op een woning. Onze kernwaarden: Onafhankelijk, eerlijk, betrouwbaar.