Baltic sea circle

Baltic Sea Circle rally – Winter Edition

19 februari – 06 maart 2022

Onze locatie

Tijdens de rally kun je ons LIVE volgen. Via onderstaande app van Findpequins zie je foto’s en video’s die we maken op de route, zo kun je meebeleven waar we zijn en wat we doen.

Met de LIVE-Tracker van Superlative-Adventure-Club kun je tijdens de rally (vanaf 18 februari 2022) alle teams volgen en LIVE zien waar we rijden. Kies links-boven “choose rally” voor Round 1. Klik rechts in het scherm op “teams” en selecteer “ICEROADMEN”. Meerijden van achter je computerscherm!

OptimaData

sponsor

OptimaData is een full-service, multi-platform database dienstverlener. gespecialiseerd in open source database management systemen. Wij leveren alle diensten rondom databasemanagement zoals database beheer, consultancy, automation, (cloud) migratie, managed services, remote DBA, training en staffing.

Schildersbedrijf Blokhuis

sponsor

Wij werken met veel plezier en passie. Hoofdzakelijk in Bunschoten-Spakenburg en omgeving, maar een schilderklus is voor ons nooit te ver weg. Wij schilderen graag voor u! Uw keuze voor Schildersbedrijf Blokhuis is een keuze voor vakwerk. Wij dragen niet voor niets de slogan: Als schilderwerk vakwerk moet zijn!

Haan Textieldiensten

sponsor

Haan Textieldiensten is uw partner in linnengoed, bedrijfskleding, toilet- en vloerhygiëne en specialistische reiniging (wassen en stomen).

Diesel Buchli

sponsor

  Dé brandstofsysteemspecialist van Nederland & België. Personenauto’s, bedrijfswagens en trucks, landbouwvoertuigen, industrietoepassingen en kleine scheepvaartmotoren zijn bij ons in goede handen. Onze vakmensen koppelen kennis, apparatuur en informatie zodat dit op de best mogelijke manier kan worden ingezet.

GT-Reclame

sponsor

Wilt u werk maken van uw reclamevoering? GT Reclame is uw partner voor Binnen- & Buitenreclame, Voertuig- & Materieelreclame en Presentatie- & Promotiesystemen. Met onze duurzame reclamedragers laat u een onvergetelijke indruk achter.

De Internetzaak

sponsor

De Internetzaak is een creatief internet- en reclamebureau. Wij helpen bedrijven het beste te halen uit de online mogelijkheden. Transparant, duidelijk en vooral veel online ervaring, dat is wie wij zijn. Wij helpen bedrijven het beste te halen uit de oneindige online mogelijkheden.

Transportbedrijf GL de Haan

sponsor

Gespecialiseerd in machinetransport en -verhuizingen, exceptioneel transport, bouwtransport, rail/infra transport en heftrucktransport. Logistieke uitdagingen waarbij het aankomt op paardenkrachten, tonmeters, laadruimte én – dat vooral – inzicht en vakmanschap.

Flex.IP Consulting

sponsor

Flex.IP Consulting is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en monitoren van grootschalige state of the art netwerk infrastructuur.

Vlastuin autos

sponsor

Krik uw rijplezier op! Een auto kopen of een auto leasen? Zoekt u specifieke auto-onderdelen? Autoschade en in de buurt van Renswoude of Scherpenzeel? Wees dan gerust! Vlastuin Auto is er. Ook voor u.

HCN Hypotheek Advies

sponsor

De eerste stap naar je nieuwe woning. Wij begeleiden het gehele proces van de aankoop van de woning tot en met het tekenen van de akte bij de notaris. Gratis een berekening laten maken van het maximale leenbedrag. Hierdoor weet je wat je kunt bieden op een woning. Onze kernwaarden: Onafhankelijk, eerlijk, betrouwbaar.